Veelgestelde vragen

FAQ – Veel gestelde vragen

Binnen de Vacaturebank zijn er verschillende onderdelen waar vragen over binnen komen. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen opgenomen, verdeeld naar de onderwerpen die binnen de website te vinden zijn.

Algemeen

Hoe kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?

Ga naar Inloggen of klik op "Inloggen" rechts bovenin het scherm vanuit dit scherm kun je inloggen of onder in het scherm kiezen voor de optie Klik hier om u aan te melden. Vul je gegevens in op het formulier en klik op “Verstuur” of neem zelf contact op met de vacaturebank via 033-204 8677 of vrijwilligersvacaturebank@indebuurt033.nl.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer, hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Via het scherm waarmee u kunt Inloggen zie je naast de login button de optie Wachtwoord vergeten. Je komt nu op de pagina terecht waar je het wachtwoord kunt laten resetten (je nieuwe wachtwoord ontvang je per mail). Controleer voor de zekerheid ook je spam box. Let op: het e-mailadres dat je hier invult moet gelijk zijn aan de gebruikersnaam waarmee je inlogt.

Vacatures

Op welke manier kan ik de vacature vinden die bij mij past?

Door middel van de zoek filters links op de Vacature pagina kan je jezoekopdracht verfijnen. Ook kun e direct een bepaalde vacature opzoeken door de naam in te voeren in het zoekveld.

Hoe kan ik mij inschrijven op een vacature?

Wanneer je een vacature op het oog hebt kun je via de knop "Meer informatie" de details van de vacature inzien. Daar zie je rechts onderin een knop met de tekst "reageren" om te reageren op de vacature. Vul de gevraagde gegevens in en druk daarna op “Bevestigen”. Om te kunnen inschrijven op een vacature moet je inloggen, en daarna nogmaals bij de vacature op "reageren" klikken.

Kan ik zien op welke vacatures ik ingeschreven ben?

Om dit te kunnen zien is het noodzakelijk dat je bent ingelogd. Indien dat zo is kun je na het aanklikken van het menu Start aan de rechterkant van het scherm Mijn Vacatures ” aanklikken. Hier worden alle vacatures getoond waar je je voor ingeschreven hebt, daarbij zie je hier de status van je inschrijving terug.

Waarom staat de vacature waar ik mij net voor ingeschreven heb op status: Afwachtend?

De vacature staat op status: Afwachtend, omdat Indebuurt033 je reactie eerst goed moet keuren. De status verandert zodra deze opgepakt wordt door Indebuurt033.

Ik wil zelf ook graag een vacature toevoegen!

Alleen organisatie kunnen zelf vacatures op de vacaturebank toevoegen, particulieren kunnen dit niet. Om gebruik te kunnen maken moet je organisatie voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • de organisatie is een vereniging of non-profit organisatie of organisatie met maatschappelijke doelstelling
  • vrijwilligers mogen geen betaalde medewerker vervangen
  • het vrijwilligerswerk neemt maximaal 12-16 uur per week in beslag.

Je kunt je organisatie aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen. Nadat we je aanmelding hebben verwerkt ontvang je inloggegevens. Hiermee kun je inloggen en vacatures plaatsen. Team Vrijwilligersbemiddeling van Indebuurt033 controleert altijd de vacatures voordat deze online geplaatst worden.

Wanneer je namens een organisatie een vacature wilt plaatsen kun je via het contact formulier onderaan de pagina of via het ( ? ) rechts onderin de pagina het contact formulier invullen.

Achteraf uitschrijven voor een vacature, kan dat?

Als je hebt gereageerd op een vacature en je bedenkt je direct dan kun je je uitschrijven voor de vacature. Dit kan alleen als je ingelogd bent. Als je niet inlogt en je wil je uitschrijven voor een vacature dan kun je contact opnemen met Team Vrijwilligersbemiddeling van Indebuurt033: op dinsdag en vrijdag ochtend van 9.00-13.00 uur via 033-204 8677 of een mail sturen naar vrijwilligersvacaturebank@indebuurt033.nl .

Overig

Wat kan ik doen als mijn vraag er niet tussen staat?

Je kunt contact opnemen tijdens onze spreekuren op dinsdag en vrijdag ochtend van 9.00-13.00 uur via 033-204 8677 of een mail sturen naar vrijwilligersvacaturebank@indebuurt033.nl .

Heb je een vraag over een heel ander onderwerp kijk dan bij Vraag en Antwoord op de website van Indebuurt033.