Veelgestelde vragen

FAQ – Veel gestelde vragen

Binnen de Vrijwilligersvacaturebank indebuurt033 Amersfoort zijn er verschillende onderdelen waar vragen over binnen komen. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen opgenomen, verdeeld naar de onderwerpen die binnen de website te vinden zijn.

Algemeen

Hoe kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?

Ga naar Inloggen of klik op "Inloggen" rechts bovenin het scherm vanuit dit scherm kun je inloggen of onder in het scherm kiezen voor de optie Klik hier om u aan te melden. Vul je gegevens in op het formulier en klik op “Verstuur” of neem zelf contact op met de vacaturebank via 033-204 8677 of vrijwilligersvacaturebank@indebuurt033.nl.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer, hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Via het scherm waarmee u kunt Inloggen zie je naast de login button de optie Wachtwoord vergeten. Je komt nu op de pagina terecht waar je het wachtwoord kunt laten resetten (je nieuwe wachtwoord ontvang je per mail). Controleer voor de zekerheid ook je spam box. Let op: het e-mailadres dat je hier invult moet gelijk zijn aan de gebruikersnaam waarmee je inlogt.

Vacatures

Op welke manier kan ik de vacature vinden die bij mij past?

Door middel van de zoek filters links op de Vacature pagina kan je je zoekopdracht verfijnen. Ook kun je direct een bepaalde vacature opzoeken door de naam in te voeren in het zoekveld.

Hoe kan ik mij inschrijven op een vacature?

Wanneer je een vacature op het oog hebt klik je op de vacature. Daarin zie je rechts boven een knop met de tekst "reagereer op deze vacature". Je kan kiezen of je een account wil aanmaken of wil reageren via een contactformulier. Vul de gevraagde gegevens in en druk daarna op “Bevestigen”. Als je een account hebt aangemaakt moet je na het inloggen nógmaals bij de vacature op "reageren" klikken.

Kan ik zien op welke vacatures ik ingeschreven ben?

Om dit te kunnen zien is het noodzakelijk dat je bent ingelogd. Indien dat zo is kun je na het aanklikken van het menu Start aan de rechterkant van het scherm Mijn Vacatures ” aanklikken. Hier worden alle vacatures getoond waar je je voor ingeschreven hebt, daarbij zie je hier de status van je inschrijving terug.

Waarom staat de vacature waar ik mij net voor ingeschreven heb op status: Afwachtend?

De vacature staat op status: Afwachtend, omdat Indebuurt033 je reactie eerst goed moet keuren. De status verandert zodra deze opgepakt wordt door Indebuurt033.

Ik wil zelf ook graag een vacature toevoegen, kan dat?

Alleen organisaties kunnen zelf vacatures op de vacaturebank plaatsen, particulieren kunnen dit niet. Om gebruik te kunnen maken moet je organisatie voldoen aan de volgende voorwaarden die door de Rijksoverheid zijn vastgesteld:

  • De organisatie is een stichting, vereniging of non-profit organisatie met een maatschappelijke doelstelling.
  • Het werk is in het algemeen belang of in een bepaald maatschappelijk belang, zoals goede doelen, musea of (sport)verenigingen.
  • Het vrijwilligerswerk komt niet in de plaats van een betaalde baan.

Je kunt je organisatie aanmelden door het Aanmeldformulier in te vullen. Nadat we je aanmelding hebben verwerkt ontvang je inloggegevens. Hiermee kun je inloggen en vacatures plaatsen. Team Vrijwilligersbemiddeling van Indebuurt033 controleert altijd de vacatures voordat deze online geplaatst worden.

Achteraf uitschrijven voor een vacature, kan dat?

Als je hebt gereageerd op een vacature en je bedenkt je direct dan kun je je uitschrijven voor de vacature. Dit kan alleen als je ingelogd bent. Als je niet inlogt en je wil je uitschrijven voor een vacature dan kun je contact opnemen met Team Vrijwilligersbemiddeling van Indebuurt033: op dinsdag en vrijdag ochtend van 9.00-13.00 uur via 033-204 8677 of een mail sturen naar vrijwilligersvacaturebank@indebuurt033.nl .

Overig

Wat kan ik doen als mijn vraag er niet tussen staat?

Je kunt contact opnemen tijdens onze spreekuren op dinsdag en vrijdag ochtend van 9.00-13.00 uur via 033-204 8677 of een mail sturen naar vrijwilligersvacaturebank@indebuurt033.nl .

Heb je een vraag over een heel ander onderwerp kijk dan op de startpagina van Indebuurt033.