Trainingen / Workshops

Vrijwel iedere vrijwilliger heeft van tijd tot tijd wel eens behoefte aan het opdoen van nieuwe kennis, het uitwisselen van ervaringen en het ontwikkelen van vaardigheden in je werkgebied. De VrijwilligersAcademie is er om organisaties en hun vrijwilligers te helpen bij het delen en het verkrijgen van kennis. Eén overzichtelijk punt waarop het trainingsaanbod voor vrijwilligers in Amersfoort te vinden is.
Het is een platform waar organisaties cursussen kunnen plaatsen die interessant zijn voor vrijwilligers. Daarmee bereiken we twee doelen: vrijwilligers kunnen zichzelf verder ontwikkelen en de kwaliteit van het vrijwilligerswerk verbetert.

Voor wie is de VrijwilligerAcademie bedoeld?


De VrijwilligersAcademie is voor alle inwoners in Amersfoort die vrijwilligerswerk doen en zich verder willen verdiepen in onderwerpen die ze in hun vrijwilligerswerk tegenkomen. Het maakt niet uit hoe je vrijwilligerswerk gevonden hebt, je hoeft bijvoorbeeld helemaal niet ingeschreven te zijn bij Indebuurt033. Ook mantelzorgers kunnen natuurlijk gebruik maken van het trainingsaanbod.

Wil je jouw aanbod ook in de VrijwilligersAcademie opnemen? Neem dan contact op via VA@indebuurt033.nl.

Het trainingsaanbod kun je hier bekijken. Zodra meer organisaties hun trainingsaanbod voor 2018 aangeleverd hebben wordt het overzicht aangevuld.